Torsdag..

Och precis kommit ur duschen, en sån där varm o lång dusch där jag får vara mig själv och för mig själv en stund.

Ska bara gå ner o klä på mig o blåsa håret så ska vi se om jag kan lägga upp någon magbild sen :-)  Hoppas bara att jag hittar så jag kan lägga över från kameran.

Kommentarer
Postat av: mommen

hej hjärtat mitt, det är din mammiz och blivande mommo som måste vara med och skriva lite.

Det är så jobbigt att vara så långt bort från dej min älskade dotter och i synnerhet nu när det händer så mycke. Tycker att vi hade så mysigt när vi var i Stockholm och i helgen när vi bäddade ner oss bland filtar, kuddar och katter i sängen och tittade på film. jag saknar dej emmizen.Det lät som en bra ide att ta en dusch och att du rår om dej lite skulle vilja att jag fick pyssla om dej lite, tända lite ljus och lyssna på bra musik. Din plaztpappa har köpt en cd med panflöjt och första gången jag hörde den i bilen så skrek jag rakt ut och frågade vad i hela fridens namn han hade köpt men nu njuter jag i fulla drag och känner verkligen hur musiken går rakt in i själen och gör gott.

Sov nu så gott, mammiz skickar änglapuder ( vad det nu är ? men det kändes som det var det jag skulle skriva ???) till dej och de små liven och till min väldigt goa och härliga svärson.

Puss & kram älskar dej

2009-11-05 @ 19:17:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0