amningen

Tänkte höra om någon vet. Båda grabbarna har börjat spy men de går ju upp i vikt ordentligt. De får äta tills de släpper bröstet, men då spyr de väldigt mycket. Och när jag "stoppar" dem så är de hungriga väldigt snart igen. Finns det någon lösning på det? Att de spyr spelar i sig ingen roll men det blir en himla massa fläckar i sängen hela tiden och jag tycker synd om dem små.

Kommentarer
Postat av: Mariana

nja, finns väl inte så mycket att göra åt det, Noomi spydde ganska mycket från början med, men det blir bara mindre och mindre. Sen så fick jag veta att det är bra om dom spyr för då vet man att dom får i sig tillräckligt :p

2010-05-29 @ 21:29:44
URL: http://marianasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Ida

Dom små spyr, magmunnen fungerar inte som den ska riktigt än. Och det ser oftast mer ut än vad det är.Jag satt och pumpade och så spillde jag ut på mina byxor, det såg ut som om jag hade kissat på mig nästan! Men det var jääättelite jag hade spillt ut egentligen. Syntes inte ens. Trodde behållaren skulle vara tom med tanke på hur brallan såg ut!De små brukar äta och sen spyr de upp det överflödiga. Efter två månader brukar det bli bättre. Min gosse har slutat spy efter varje mål nu. Kommer bara lite ibland. Han är sex veckor.

2010-05-29 @ 22:16:46
URL: http://idaraty.blogg.se/
Postat av: Zara

Det är väldigt vanligt att dom kräks i början... Min första kräktes lite(3år) och nummer 2 kräks fortfarande(5 månader) mycket men han går upp som han ska och det brukar dom göra iallafall.Försök rapa dom så brukar det kunna bli lite mindre spyor..Lycka till!!

2010-05-29 @ 22:59:21
Postat av: Martina

Min stora dotter som nu är 3,5 år kräktes bara minimalt som bebis. Min lilla som är 5 månader kräker hela tiden...Det är normalt men ganska jobbigt. Man luktar surt hela tiden men det är det värt =) Lycka till med era fina små grabbar.

2010-05-30 @ 16:01:07
Postat av: Sussie

Ett tips är att lägga dem på bebisfilt eller ett kuddfodral som du kan torka kräkset med så blir det inte så mkt i sängen! Låter bra att de äter tills de släpper taget själva, det är den tjockaste o mest mättande mjölken som kommer sist! Kram på er!

2010-05-31 @ 08:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0