Ny blogg..

Japp, nu har jag ordnat en ny blog efter tips :-) Den här bloggen kommer finnas kvar eftersom mycket av mina tankar och mycket bilder finns och det kan väl vara trevligt att gå in och läsa ibland.. Min nya blogg finns på emmammatilltva.blogspot.com. Hoppas på att ni vill följa med dit, men även titta in här ibland om ni undrar något om graviditeten. :-)

Kram och godnatt!

lite bilder..

Gjorde en cheesecake, mums!
Mammas älsklingar sover i vagnen!

Älskade Leon


Älskade NoelVåra underbara pojkar!

Noel ler i sömnen *förmodligen magknip, jag vet*

ersättning..

Jag svarar här på frågorna eftersom det var i princip samma :-)

Vi ger ersättning när jag har ammat, ammat och ammat..  Men pojkarna är inte ens nöjda efter ersättningen... Ingenting har vart bra idag, de har gnällt konstant och knappt sovit.. De blev en stund förut som jag hann vila ögonen lite..

Ska bara förtydliga så att det inte missuppfattas.. Jag är ju absolut inte ensamstående, men det är jag som är uppe på nätterna eftersom jag inte kan väcka Toffe, och nu har han börjat jobba och då vill inte jag väcka honom heller. Iochför sig är det omöjligt vissa veckor eftersom han jobbar natt  ;-)
Och sen så är ju barnen beroende av mig oftast eftersom jag ammar och verkligen vill amma, men jag blir ledsen när maten inte verkar räcka till för det vill jag ju. Jag ammar gärna så länge de kan bli mätta och glada men nu räcker som sagt inte ens ersättningen till.


Nu ska jag ta en smörgås med älskling innan han sticker och jobbar..

Får se om jag uppdaterar en gång till eller om jag kryper ner.

Varför???

Barnen vill knappt sova.... De sover cirka femton - trettio minuter åt gången och håller på så nästan dygnet runt.. Ibland kan de gå två timmar men oftast så hinner jag aldrig somna ordentligt utan får bara mikrosömn och jag är trött och jag vill förstå varför!!! De får ny blöja, mat, somnar, blir rapade, jag lägger ner dem i spjälsängen och hinner lägga mig 10 min och somna tungt för att vakna och vara supertrött..

Jag vill inte höra att det där skulle jag tänkt på när vi bestämde oss för att behålla barnen.. Det handlar inte om det och få mig inte att verka dum i huvudet.. För jag är uppe varenda natt och jag tar hand om barnen hela dagarna, jag får hjälp av mamma och micke och självklart har toffe en pojk ibland..  Har fått höra att jag skulle tänkt på sömn innan ett antal gånger och jag blir så förbannad.. Och ni får ursäkta mig för det är nog jag som är förbannad nu..


Tycker förövrigt INTE om att bli beroende av hjälp och hoppas jag kan ta nya tag och klara mig mycket själv istället.. Vill inte bli för bekväm, för då kan det bli jobbigt att klara sig helt själv och det måste jag kunna.

Bloggen..

Är urusel på blogdesign och tänkte höra om det är någon vänlig själ som har lust att hjälpa mig med någon enkel header? Tyvärr så kan jag inte betala något, men det är väääldigt uppskattat eftersom jag inte klarar av det själv.

Värmeslag..

Herregud! Känns nästan som att plåga barnen genom att amma dem och ha deras små klibbiga kroppar tätt intill mig.. Stackarna!

Underbart väder..

Men grabbarna är så fruktansvärt varma.. Varesig vi är ute eller inne så de fick sig ett litet bad för att svalka kropparna lite.. Mysigt :-)

Trött..

Fruktansvärt trött.. Pojkarna sover inte.. Och jag menar det.. Är de vakna 2 timmar så är de glada en halvtimme och är ledsna resten. De äter, äter och äter och bajsar och skriker och vääxer något otroligt mycket. Inte undra på att de är ledsna.. Men jag är helt slutkörd! Jag får inte en chans att vila alls, inte ens på nätterna.. Vi får otroligt mycket hjälp på dagarna, och en del nätter men mamma och micke jobbar ju så kan ju inte kräva något av dem varje natt. Toffe försöker jag väcka ett antal gånger under nätterna men han vänder sig bara om och sover vidare. Han vaknar alltså inte ens när barnen skriker eller jag blir irriterad så det är svårt att göra något åt. Men igår kväll tog han barnen två timmar eftersom jag hade somnat och inatt lyckades jag väcka honom eftersom allt körde ihop sig och jag kände hur svårt det blev..Hade besök nyss av min pappa, mina farbröder Janne och Göran, Jannes dotter (min kusin) Desiré, min faster Ann och farmor. De kom för att hämta min bror, Christian, eftersom min farbror Ronny ska gifta sig i  Norge på lördag!


Ska mata pojkarna och hoppas på att jag får sova iallafall två timmar inatt..


RSS 2.0