söndag.

och jag tror att mina gråtdagar kommit. Mår uselt psykiskt!! Pojkarna lyser upp min dag, men jag har hela tiden gråten i halsen. Det är dessutom mycket nu och jag känner mig inte ens delaktig.


uppdatera såhär i efterhand..
jag mår mycket bättre när jag slipper press. pojkarna är inget problem, goa och underbara. men det är mycket annat nu som håller på och kväver mig och jag ser alla mina drömmar försvinna bort. det känns som att jag offrar mig, men vad kommer jag få tillbaka?

Kommentarer
Postat av: Mariana

så känner jag fortfarande efter 3 mån, men det blir bara bättre och bättre ska du se! :)

2010-05-23 @ 20:22:22
URL: http://marianasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Laura

hoppas du har någon/några att prata med... de hjälper i allafall lite. Jobbigt att må dåligt::-( många kramar till dig o fina pojkarna.

2010-05-23 @ 22:02:33
Postat av: Karin - Mamma till Emil och Liam

Grattis till era söner! De är bedårande! :) Jag känner igen mig i det du skriver, jag mådde också jätte dåligt psykiskt efter min andra sons födelse. Jag mådde dåligt i ca 8 veckor, sen försvann det över natten ungefär :) Det är fullt normalt att känna så, fick jag höra.

2010-05-23 @ 22:38:18
URL: http://karinjohannakarlsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Det är mycket hormoner i rullning och många känslor som stormar runt. Hur lycklig man än är så är det ju en jätteomställning som skett. Jag kunde börja gråta för ingenting och för allting. Det bara var så, så låt det komma ut och prata med nån om du vill. Du måste inte förklara dina känslor, för det är inte altid det går.2010-05-24 @ 00:12:21
URL: http://www.femifamiljen.bloggagratis.se
Postat av: Mariana

du får friska och fina pojkar! sen så får du mer erfarenhet av en massa saker.. man lär sig alltid något nytt, dessutom lär du dig att ta tag i saker istället för att låta dom vara ett tag.. du får hur mycket som helst tillbaka, även om det bara är småsaker! Du får mycket mer än så,men tyvärr så kommer ju inte allt på en gång, man måste vänta, för det kommer till slut :) så försök se framåt och prata med varandra om det blir jobbigt, även om det verkar tjatigt att prata om samma sak om å om igen så får du iaf ur dig det du känner!

2010-05-24 @ 16:24:31
URL: http://marianasoderstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0