Någon som vet?

Jag mår så fruktansvärt dåligt och jag har så fruktansvärt ont i kroppen. Ständiga förvärkar, tryck på kroppens alla organ, kan inte sova på nätterna för att magen är så stor och tung. Har jag något att säga till om eller ska jag behöva gå och må dåligt längre? Jag orkar inte mer! Vad FAN (ursäkta) ska jag göra? Det känns som att ingen vill hjälpa mig. Jag blir hemskickad trots att jag har utplånad livmodertapp och har öppnat mig så kan ingen göra slut på denna smärta?!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Usch, jag vet hur jobbigt det kan vara fast då väntade jag bara 1 barn. Hade foglossning redan från v.6 och sedan kraftiga förvärkar som började efter v.30

Vi var inne på förlossningen flera gånger och till slut fick jag träffa en BM som hjälpte till. Fick då en tid för igångsättning då hon såg att jag verkligen inte orkadee mer. Var då i v.38+0 på igångsättnings dagen. Men innan fick jag åka hem och med mig fick jag sömntabletter så jag fick sova ut natten innan förlossningen, var verkligen jätte skönt.

Se till så att du får din vilja igenom, det gäller att ha lite tur också och träffa en bra BM.

2010-05-02 @ 19:40:45
URL: http://jeanettestridh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åk in och stå på dig. Om det så ska behövas att du bryter ihop framför bm. Tyärr kan man behöva TJATA. Lycka till!

2010-05-02 @ 20:04:05
Postat av: Anonym

vet EXAKT hur de är ... Har samma sak :/ dock bf på lördag(8maj) men har haft förvärkar/värkar/sammadragningar i över en månad. ena stunden mår man bra sen ena känns de som hela bebisen är på väg ut..

2010-05-02 @ 22:43:44
URL: http://johnals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0