23/4-10

Ja, det som rann igår har defenitivt inte fortsatt rinna så vi är fortfarande hemma. Det var så pass lite så jag ville inte åka tillbaka till förlossningen.

Sover hemskt om nätterna, har sån klåda så jag har kliat stora rivmärken. Jag är så trött på att vara gravid!?!?!?!? Jag vill inte klaga, men jag förstår inte hur jag ska orka veckor till. 37 fulla på måndag och jag börjar bli riktigt less, men jag går väl hur länge som helst antar jag!

SÄTT IGÅNG OCH KOM NU, GRABBAR!!!!

Kommentarer
Postat av: Marica

Håller tummarna för er att de händer något snart! Hade oxå gravidklåda när jag vänta min son...såååå hemskt de var! Men gick över efter förlossningen som tur va =) men finns tabletter mot de...hör med din läkare eller bm om tabletter mot klåda =)Lycka till!

2010-04-23 @ 22:02:46
URL: http://liquei.bloggplatsen.se
Postat av: Frida

Jag har inte fått någon klåda eller gått 37 hela veckor, men jag föstår ändå. Har bara gått 27 hela för mig och jag är redan trött på det.

Försöker tänka på det bra som kommer komma ut av det hela, men det är riktigt svårt att hålla humöret uppe och låtsas som att allt är solsken när man är gravid. Alla hormoner hit och dit som spökar, tyngden, utseendet, allting verkligen. Det tar hårt på en!

2010-04-24 @ 14:45:18
Postat av: Gudmor

Detta är väl inte vad du vill höra... men min svägerska gick en vecka över tiden - med tvillingar...

Hoppas att dina kommer snart!

2010-04-26 @ 13:13:09
Postat av: Marlene

Undrar just hur det går. Kan det vara så att de är på gång nu. Det var ju någon dag sedan nytt inlägg här... :) Lycka till i massor.

2010-04-26 @ 22:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0